hotelespana.net

RSS | Comments RSS

Rätt solskydd

Comments (0) No Comments»
December 20, 2013 at 1:28 pm

Nu vet jag inte riktigt om det är här med solskydd är något som jag ska köpa nu eller om jag ska vänta på det till nästa sommar, men har kollat efter solskydd stockholm. Men jag störde mig lite på solen idag faktisk och vill inte alltid har persinerna nere då kan markiser vara ett bra alternativ för då får man ju ändå in lite mer ljus i hemmet och inte bara ett mörker bara för man stör sig på direkt solljus. Och innan sommaren så var det en här i närheten som skaffa markiser och efter det har jag gått i tankarna om att faktiskt också skaffa mig en sån. Men nu måste jag börja tänka på middagen och fixa ihop lite käk här hemma för tror minsann det börjar kurra i min mage. Men ska försöka blogga lite snart igen så då får ni kanske veta hur det har gått.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>