hotelespana.net

RSS | Comments RSS

Hjälpa axlarna

Comments (0) No Comments»
January 3, 2014 at 11:03 am

Jag känner mig lite ledsen över en sak, det är så att jag har börjat få så himla ont i mina axlar. Jag är ganska så säker på att det har att göra med mina bröst. Jag har alltid haft ganska så stora bröst och det kan ju tyvärr ge konsekvenser. I det här fallet så har det verkligen det. Jag har ofta väldigt ont och jag hoppas att jag kan göra något åt det här. Jag har inte gått till doktorn än men min mamma har också haft det här problemet och hon var tvungen att göra en Bröstförminskning
för att smärtan skulle minska. Jag tror att jag kanske också behöver göra en sådan men jag är inte helt säker på att jag vill det. Jag gillar ju mina bröst, men om man ska välja mellan bröst och axlar så kanske man ändå borde välja att hjälpa axlarna.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>