hotelespana.net

RSS | Comments RSS

Slipper stress

Comments (0) No Comments»
April 24, 2014 at 7:36 am

Jag kollade på plint igår och jag lyckades faktiskt köpa några som jag tyckte såg bra ut. Jag fick så klart lite hjälp från de i affären men jag tycker ändå att det är bra att jag köpte det utan någon annan hjälp. Det är duktigt av mig kände jag, ibland så måste man faktiskt få vara stolt över sig själv, det är nog ganska så viktigt ibland. Jag gillar verkligen att man kan lita på sig själv med vissa grejer, det känns så himla viktigt ibland. Hur som helst så har jag köpt de här plintarna för jag och min pappa ska bygga ett litet utehus i sommar. Jag ser verkligen fram emot det, jag tror att det kommer att bli ett riktigt roligt projekt. Vi kommer ta det i lugn takt och det känns verkligen bra det, jag slipper göra någonting stressigt i alla fall.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>