hotelespana.net

RSS | Comments RSS

Spela golf

Comments (0) No Comments»
June 7, 2014 at 7:19 pm

Jag ärvde några golfklubbor av min farmor när hon dog och det var så himla fint, hon visste nämligen att jag gillar golf. Jag tycker att det känns bra att spela med dem för det känns lite som att jag håller hennes minne vid liv. Det känns som att hon skulle ha velat det. Jag har också köpt lite nya klubbor men använder samtidigt hans gamla flitigt. Jag hade inte spelat så mycket innan jag fick de där klubborna men nu blev det liksom startskottet på någonting nytt.
Jag hoppas verkligen att jag kan börja spela lite mer nu för jag har ju inte gjort det så mycket. Jag tycker det är väldigt kul men det är ju inte alltid som man har tid och så. Det är trist men det är ju också förståeligt på något sätt.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>