hotelespana.net

RSS | Comments RSS

Lite karriärcoaching

Comments (0) No Comments»
July 14, 2014 at 4:56 pm

Ibland så måste en ändra lite i tillvaron och hitta på någonting nytt. Jag blir i alla fall väldigt uttråkad om jag håller på på samma sätt alltför länge, jag kanske är lite för otålig ibland men jag har lärt mig att leva med det. Jag har ju mycket bättre tålamod nu än för några år sen i alla fall så det känns ju i alla fall väldigt bra. Något som jag nyligen fått upp ögonen för är karriärcoaching. Jag testade det och måste säga att jag är väldigt nöjd faktiskt. Man testar ju inte så ofta nya saker men min vän Andreas hade tipsat mig om detta så därför så gjorde jag det och de håller verkligen vad de lovar, xlnt. Jag tycker att det är så himla bra när företag faktiskt levererar och inte gör en besviken, hur bra som helst.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>